Абонамент за Disney+ (стандартен с реклами)   ПазарувайтеПерфектно навреме за

...
Абонамент за Disney+ (стандартен с реклами)   ПазарувайтеПерфектно навреме за
Коментари Харесай

Незабравима сделка! Вземете Disney+ само за £1,99 на месец за три месеца! Предавайте поточно най-новите филми и предавания на по-ниска цена (но побързайте – тази оферта изтича скоро!)

Абонамент за Disney+ (стандартен с реклами)   Пазарувайте

Перфектно в точния момент за някои от най-големите хитови спадове за годината, тази оферта, която не може да бъде пропусната, дава отговор на изискванията за техния абонамент Standard with Ads, който нормално коства £4,99 и може, несъмнено, да бъде анулиран преди общоприетата цена да бъде възобновена в края на тримесечния период.

Дом на цялото наличие на Disney, Pixar, Marvel и Star Wars, от което може да се нуждаете, както и на голяма гама от истински телевизионни излъчвания и филми, библиотеката на Disney+ има съвсем безкрайна селекция от наложителни места, които да ви преведат както през сериали, по този начин и през кино вечери.

Идеалният метод да изпробвате услугата, преди да платите в допълнение, тази наложителна оферта ви дава достъп до цялото наличие, което сте желали да видите, в това число и двата сезона на приветстваната от рецензията д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР